Avaluació Google Forms Google Sheets

Formulari per recollir l’avaluació que fan els alumnes de la tasca del docent

Hola a tothom,

En aquesta entrada compartiré amb vosaltres el formulari i el full de càlcul que utilitz per recollir les opinions que tenen els alumnes de la meva tasca docent. En els següents enllaços podeu veure funcionant tant el formulari com del full de respostes.

Formulari per recollir l’opinió dels alumnes

Full de respostes del formulari

A continuació teniu un poc més desenvolupat el què podem fer amb cada un i com estan configurats, a més de l’explicació de com funcionen els recomptes. Si pensau que us pot ajudar en la vostra tasca docent, al final de l’entrada torbareu els enllaços per tal de poder fer una còpia dels arxius a la vostra unitat de Google Drive.

Formulari per recollir l’opinió dels alumnes

El formulari es pot configurar de la manera que considereu més adient, però jo he considerat que no és necessari recollir les adreces electròniques de les persones que contesten perquè el que m’interessa és saber la seva opinió sense que estiguin condicionats.

Com heu pogut observar, el formulari està dividit en dues seccions. A la primera es pot escollir el grup al qual pertany l’alumne i l’avaluació per a la qual s’emplena. A la segona hi trobam les preguntes que ens donaran informació sobre la percepció que té l’alumne de la nostra tasca.

Un cop entregat el formulari hi ha un missatge de retroacció genèric i no permet enviar una altra resposta perquè el que m’interessa és que només n’enviïn una cada cop.

Full de respostes del formulari

Si ens fixam ara en full de respostes, veurem que està una mica més treballat que el formulari. No només ens interessa recollir les dades, sinó que també ens interessa que es processin mínimament per poder tenir una visió ràpida de les opinions dels nostres alumnes.

Així doncs, al full de càlcul hi trobam dos fulls amb els títols “Respostes al formulari 1” i “Recomptes”, com podem observar a la següent imatge:

“Processament de respostes del formulari d’avaluació de la tasca docent” de Catalina Tous pot ser emprat sota llicència CC BY SA.

Al primer full, el de “Respostes al formulari 1”, hi trobam el recull sense cap tipus de processament, de totes les respostes que s’envien a través del formulari.

Si feim clic al full “Recomptes” podem veure els resultats del formulari ordenats en diferents seccions que corresponen a les avaluacions i sempre filtrats pel grup que ha fet la valoració.

Enllaç per fer una còpia del full de respostes i configuració

Si trobau que aquests arxius us poden ser útils, us podeu descarregar una còpia del full de respostes des d’aquest enllaç.

Configuració del formulari i del full de respostes

La configuració que s’ha de fer per és la següent:

Creació del formulari

“Crear un formulari de Google” de Catalina Tous pot ser emprat sota llicència CC BY SA.

Adaptar els recomptes per al vostre formulari

Per adaptar els recomptes al vostre full de càlcul i que es faci automàtic, simplement heu de seguir les passes que apareixen al següent vídeo:

“Adaptar els recomptes per a un formulari concret” de Catalina Tous pot ser emprat sota llicència CC BY SA.

Esper que us serveixi per poder fer un buidatge de les puntuacions que us donen els vostres alumnes als diferents aspectes.

Salutacions!

To top